La UE Castelldefels, subcampió de la Copa Federació autonòmica

Imprimeix

Va perdre la final davant el Lleida Esportiu per 0-2 en un partit que es va disputar a Els Canyars

La UE Castelldefels no va poder accedir a la fase estatal de la Copa Federació. Els grocs van perdre la final de la fase autonòmica de la competició davant el Lleida Esportiu per 0-2 en un partit que es va disputar al municipal Els Canyars de la localitat baixllobregatina.

Des de l’inici, l’enfrontament va ser igualat amb els dos equips molt ofensius. Carlos Cano, per part dels locals, va ser un dels futbolistes més perillososTanmateix, la primera oportunitat clara de gol va ser pel Lleida, que es va avançar en el marcador gràcies a l’encert de Fernando Cortijo en el minut 24. Tot i això, el Castelldefels va continuar generant ocasions de perill. Al descans es va arribar amb el 0 a 1.

2023 09 13 22 45 00 GF23S13FCF039

En el segon temps, els de la terra ferma van dominar el joc i ràpidament van aconseguir fer el segon gol a càrrec de Juan Agüero amb una bona definició en un u contra u davant el porter local en el minut 55. Els jugadors de Miki Carrillo van intentar reaccionar, però el seu rival es va defensar sòlidament i en els darrers minuts ja estava pràcticament el duel sentenciat.

Redacció / Fotos: FCF