Álvaro Segura i Bàrbara Anento guanyen la Cursa Popular de Viladecans

La prova atlètica, que va arribar a la quaranta-tresena posició, va aplegar més de 400 corredors

Viladecans va acollir, ahir 11 de setembre, la Cursa Popular, que enguany va arribar a la quaranta-tresena edició. Més de quatre-centes persones van participar en la prova atlètica  que va recórrer els carrers del municipi.

A la categoria dels cinc quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Álvaro Segura, del CA Viladecans, amb un temps de 22’55’’. Jonatan Ramos (29’52’’) e Iván Quesada (Garrafrunners, 32’31’’) van ser segon i tercer respectivament. En la categoria femenina, Bàrbara Anento va arribar en primer lloc. L’atleta del CA Cornellà va fer un registre de 21’17’’. Mamen del Castillo (Konsports, 21’44’’) va acabar segona, mentre que M. Eulàlia Alonso (22’05’’) fou tercera.

Els guanyadors a les proves infantils van ser: Albert Marcos i Alisa Dyomina (Sub12-14), Adrià Caso i Natalia Sáenz (Sub 16) i Mario del Sol i Noa Viale (Sub 8-10).

Redacció / Foto: Aj. Viladecans