El CN Sant Feliu, en dos fronts a la Divisió d’Honor de waterpolo

Imprimeix

La permanència a la màxima categoria és l’objectiu prioritari dels dos equips absoluts de l’entitat

Aquest dijous s’ha celebrat a la pista de frontennis del CN Barcelona l’acte oficial de presentació de la temporada de la Divisió d’Honor masculina i femenina, una temporada en la qual el Barceloneta i el Sabadell defensaran els títols en la categoria masculina i femenina respectivament. A més, el CN Sant Feliu tindrà els seus dos equips absoluts a la màxima categoria on la permanència serà l’objectiu prioritari.

LeBe67eAFh

Divisió d’Honor Femenina

Les santfeliuenques no tindran una estrena fàcil, ja que s’enfrontaran a El Complex davant l’Astralpool CN Sabadell (dissabte 30 setembre, 18h). La resta de rivals són el CE Mediterrani, Santa Cruz Tenerife Echeyde, Assolim CN Mataró, N Catalunya, CN Atlètic-Barcelona, CD Natación Boadilla, CN Terrassa, Real Canoe NC, CN Sant Andreu i CN Rubí.

363368039 776571327805287 6195017789726740545 n

Divisió d’Honor Masculina

D’altra banda, l’equip masculí començarà a domicili. Ho farà a la piscina Joan Serra i Puigdesens de Mataró el pròxim 16 de setembre a les 12:45 hores. Els altres rivals són el CN Terrassa, CN Sant Andreu, Astralpool CN Sabadell, Santa Cruz Tenerife Echeyde, CN Barcelona, CN Catalunya, Zodiac CN Atlétic-Barceloneta, Real Canoe NC, CE Mediterrani i CN Rubí.

Redacció / Fotos: RFEN-CNSF