Comença la segona volta de la Lliga a Segona i Tercera Catalana

Imprimeix

La temporada de futbol a la Segona i Tercera Catalana va arribar a la meitat de la competició el passat cap de setmana, i el proper s’inicia la fase decisiva de la Lliga amb la segona volta.

Es van celebrar disset emocionants jornades amb un gran protagonisme del equips del Baix Llobregat. En el grup III de Segona Catalana, el Marianao Poblet –foto-, de Sant Boi de Llobregat, es va proclamar campió d’hivern amb un balance de 14 victòries, un empat i dues derrotes. Molt prop va acabar el Sant Ildefons, segon. Només dos punts van separar els cornellanencs del lideratge. L’altra cara de la moneda van ser La Guàrdia, el Begues i el Vallirana, que van ocupar posicions de descens.

En el grup VIII de Tercera Catalana, el Sant Esteve Sesrovires es perfila com el rival a batre. Els del Baix Llobregat Nord va ser campions amb un excel·lents registres (quinze victòries, un empat i una derrota). El Martorell va ser tercer, mentre que l’Espluguenc B, Santa Coloma de Cervelló, Incresa i Torrelles hauran de millorar molt per mantenir la categoria. I en el grup X de Tercera Catalana, l’Espluguenc A va ser primer  amb catorze victòries, un empat i només dues derrotes.

Marçal Fontanals - FCF / Foto: MP