El CB Prat i CB Santfeliuenc buscaran el primer títol de la temporada

Imprimeix

Els dos equips baixllobregatins participaran en la vint-i-quatrena edició de la Lliga Nacional Catalana d'equips LEB

La Federació Catalana de Bàsquet (FCB) va donar a conèixer la vint-i-quatrena edició de la Lliga Nacional Catalana d'equips LEB amb la presència rècord de set equips participants i comptarà amb la presència de l'ICG Força Lleida, el CB Prat, el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet, l'OCA-Global CB Salou, l'Ibersol CBT, el CBS Santfeliuenc d’Itai Levy i l'Homs UE Mataró com a equips participants.

santfeliuenc lliga previa

La competició arrencarà amb una eliminatòria d'anada i tornada, els caps de setmana del 16-17 i 23-24 de setembre, on es decidiran els equips que es classifiquen per a la Final a Quatre de Lleida, prevista per divendres 29 de setembre (semifinals) i dissabte 30 de setembre (Final). El CB Prat s'enfrontarà a l'OCA-Global CB Salou en la ronda prèvia a la Final a Quatre, el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet es veurà les cares amb l'Ibersol CBT mentre que l'Homs UE Mataró ho farà davant el CB Santfeliuenc. El guanyador de la sèrie entre pratencs i salouencs es mesurarà, divendres 29 de setembre a les 17:45h, amb el bloc hospitalenc o el conjunt tarragoní i, per l'altre costat del quadre, l'ICG Força Lleida competirà, a semifinals, amb el vencedor del creuament entre mataronins i santfeliuencs, a les 20:30h del mateix divendres. La final tindrà lloc el dissabte 30 de setembre a les 18:10h.

elprat lliga previa 2

El CB Cornellà va ser el campió l’any passat de la Lliga Catalana LEB Plata, derrotant el Recambios Gaudí CB Mollet per 93-77 en una Final a Quatre que va tenir el Pavelló Plana Lledó com a escenari de joc. Mentrestant, l'ICG Força Lleida va regnar en la Lliga Catalana LEB Or en superar el MoraBanc Andorra en una eliminatòria d'anada i tornada (84-86 a territori andorrà i 101-97 al Segrià), que es va resoldre al Barris Nord lleidatà.

Redacció / Fotos: CBP-CBS