La Lliga EBA de bàsquet tindrà tres equips del Baix Llobregat

Imprimeix

El CB Martorell, CB Cornellà i BBA Castelldefels ja coneixen els rivals i el calendari de la competició

CB Martorell, CB Cornellà i BBA Castelldefels seran els representants baixllobregatins a la Lliga EBA, quarta categoria del bàsquet nacional. La competició començarà el primer cap de setmana d’octubre, mentre que a l’abril es posarà fi a la Lliga.

83225 1

Dos grups

En el grup C-A, a més del Martorell hi ha el Joventut de Badalona B, Igualada, Sol Gironès Bisbal Bàsquet, Valls, Octavus, Andratx, Salt, Mollet, Quart-Germans Cruz, Sese, Moncayo, Espanyol i Cuarte de Huerva. Els del Baix Llobregat Nord s’estrenaran a domicili a la pista del Mollet l’1 d’octubre. El primer part dels martorellencs a casa serà davant del Quart-Germans Cruz, una setmana després.

FFWhY8 XoAIMLvy

FNP6mEDWYAIK5iC

Els equips que formen part del grup C-B, a més del Cornellà i Castelldefels, són el Granollers, Barça B, Navàs, Mataró Parc Boet, El Olivar, Montgat, Roser, Es Castell, Vic, Alpicat, Ciutat d’Inca i Alfindén. Els blaus s’estrenaran a la pista de l’Alfindèn aragonès, mentre que els castelldefelencs jugaran a casa reben la visita de l’Olivar de Saragossa. El conjunt cornellanenc s’estrenarà al Parc Esportiu Llobregat davant el Roser, mentre que el Cadtelldefels jugarà el seu primer partit com a visitant a Montgat.

Redacció / Fotos: BBAC-CBM-CBC