Acord entre el Consell Esportiu del Baix Llobregat i La Caixa

Imprimeix

El passat mes de desembre el Consell Esportiu del Baix Llobregat i l’Obra Social “la Caixa” van tancar un acord de col·laboració per a desenvolupar a la comarca del Baix Llobregat projectes de caràcter social durant els anys 2012 i 2013. Després d’estudiar els diferents programes que el Consell executa i coordina, ambdues entitats varen acordar destinar l’ajut del 2012 de 30.000€ a premiar aquells centres del Pla Català d’Esport de l’Escola (PCEE) que durant el curs 2011-12 haguessin desenvolupat un projecte esportiu i social de qualitat i que durant el present curs, tot i les dificultats econòmiques, haguessin donat continuïtat a aquest projecte amb l’ inici de les activitats des del mes d’octubre.

Així doncs, aquests premis han estat atorgats en reconeixement als millors projectes esportius dels centres del PCEE i en reconeixement a la incondicional implicació de totes aquelles persones que l’han portat a terme (directors de centres, coordinadors, dinamitzadors i alumnes).

Així mateix, el Consell Esportiu del Baix Llobregat ha creat per al curs escolar 2012-13 un fons de contingència social de 20.000€ per tal d’atendre el cost de l’assegurança d’aquells infants i joves del PCEE amb més dificultats econòmiques.

Amb aquestes actuacions el Consell Esportiu del Baix Llobregat amb el suport de tots els ajuntaments del Baix Llobregat i l’Obra Social “la Caixa” pretén en certa mesura compensar els darrers ajustaments econòmics de la Generalitat de Catalunya i sobretot, agrair la incommensurable tasca i dedicació del professorat d’Educació Física de la comarca.

Marçal Fontanals - CEBLLOB / Fotot: CEBLLOB