L’Sporting de Huelva, primer rival del Levante LP a la Lliga

Imprimeix

El primer equip, dirigit per Ferran Cabello, ha incorporat cinc noves jugadores, tres d’elles internacionals amb Veneçuela, Sèrbia i Paraguai

A la seu de la real Federación Española de Fútbol (RFEF) es va celebrar ahir el sorteig del calendari de Primera Divisió femenina, la màxima categoria del futbol femení nacional. Per segona temporada consecutiva participarà l’FC Levante Las Planas.

ea0728ea1ad523928c09b84649a119e3

Les santjoanenques s’estrenaran el segon cap de setmana de setembre a casa davant l’Sporting Club de Huelva, mentre que el primer partit a domicili serà al camp del Madrid CFF. El derbi local amb l’FC Barcelona, actual campió de Lliga, serà el 7 de gener de 2023 (Barça-Levante) i el 21 d’abril (Levante-Barça).

F14OCr WAAElzdP

F15lYOHXoAAyDGZ

Noves incorporacions

En els últims dies, l’FC Levante Lass Planas ha donat a conèixer noves incorporacions. Es tracten de la migcampista Cristina Baudet (RCD Espanyol), la portera internacional veneçolana Nay Cáceres (UDG Tenerife), la davantera sèrbia internacional Allegra Poljak (Reial Societat), la davantera paraguaia internacional Jéssica Martínez (Sevilla FC) i la defensa central americana Amanda Frisbie (SK Brann de Noruega).

F10vicDWwAQShwg

Cal destacar que també es va incorporar, tal com va anunciar La Premsa del Baix, la lateral francesa Bénédicte Simon, procedents de la Joventus, que jugarà en qualitat de cedida pel club italià.

Redacció / Fotos: FC Levante Las Planas-RFEF