El CB Cornellà fitxa a Marc Sobrepera (Sabadell Bàsquet)

Imprimeix

Marc Sobrepera ha iniciat la seva a segona etapa al Club Bàsquet Cornellà. L’ala-pivot, procedent del Sabadell Bàsquet Natació, ha arribat a un acord per jugar fins a final de la present temporada. El jugador estarà a disposició de Jordi Martí per al partit que enfrontarà el CBC davant del CB Tarragona demà dissabte.

El barceloní, de 27 anys, va militar al CB Cornellà la temporada 2010-11 on va rendir a un gran nivell (12,7 punts i 5,4 rebots a la Lliga regular) i va ser una peça molt important perquè l’equip es classifiqués per als playoff d’ascens a l’Adecco Argent i que assolís el títol de la Lliga Catalana d’equips EBA a Vic.

Jordi Martí té molt clar que l’arribada de Sobrepera potenciarà una de les posicions que enguany està més debilitada: “En Marc, a més d’encaixar perfectament en un grup humà que ja coneix, ens aportarà més equilibri entre el joc interior-exterior, especialment en anotació com en rebots. Serem un equip menys previsible. D'altra banda el seu fitxatge també permetrà treure pressió a jugadors joves que, tot i la seva excel·lent predisposició, estaven assumint rols d'excessiva responsabilitat en el seu primer any a EBA donades les múltiples lesions que hem anat patint”.

Marçal Fontanals / Foto: CBC