La UE Castelldefels presenta els actes del seu 75è Aniversari

Imprimeix

Es van celebrar una trobada de persones vinculades durant tot aquest temps amb el club de futbol

Any molt especial per a la UE Castelldefels. L’entitat de futbol celebra els seus setanta-cinc anys, una trajectòria que va començar l’any 1948 amb Francisco Casacuberta com a primer president, alhora alcalde de Castelldefels.

ani castefa

L’acte del dijous passat va ser una trobada de persones vinculades al club en aquests darrers setanta-cinc anys de vida: jugadors, directius/ves, col·laboradors/es... i va comptar amb la projecció d’un vídeo històric que va repassar amb imatges la trajectòria del club que, actualment, té 140 sòcies i socis.

large

El periodista Joan Heredia i el responsable de premsa del club, Carlos de Frutos, va dur a terme la presentació de l’esdeveniment. L’Escola de Dansa va col·laborar oferint dues actuacions durant el decurs de l’esdeveniment.

2023 07 14 13 06 33 portada

2023 07 14 13 31 54 WhatsAppImage2023 07 14at122949

A més, va comptar amb la participació de l’alcalde de Castelldefels, Manu Reyes (PP); Jordi Zorrilla, president de la UE Castelldefels; Luis Quiñonero, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Fernando Peña, delegat de l’FCF al Baix Llobregat, i Adolfo Borgoñó, coresponsable de la Comissió Organitzadora del 75è Aniversari del Club.

Redacció / Fotos: FCF-UEC