El Campionat Voleiboom de Castelldefels arriba a la vint-i-tresena edició

Imprimeix

Està emmarcat a les Festes del Mar del municipi i torna amb les seves categories 2x2 i 4x4 per a tots els públics

El cap de setmana del 15 i 16 de juliol arriba el Torneig Voleiboom by Turiauto, la gran cita del vòlei platja de Castelldefels. Un any més, emmarcat a les Festes del Mar, torna amb les seves categories 2x2 i 4x4 per a tots els públics.

voleiboom castelldefels

L’edició d’aquest cap de setmana es considera la tercera prova de Voleiboom d'aquest any, on destaca una alta participació amb la seva categoria 4x4. La primera, el 4x4 OPEN, està oberta a tothom i amb una gran participació popular, permetent que qualsevol persona amb passió pel vòlei platja participi i demostri les seves habilitats a la sorra. La segona categoria és la 4x4 Federada Masculina o Femenina, aquesta competició es subdividirà a Federat i Campionat de Catalunya i l'equip campió d’aquesta última serà coronat com a campió oficial de Catalunya 4x4 Masculí/Femení atorgat per la Federació Catalana de Voleibol.

Ec9P5sfWAAM4b2I

Com a cada edició, dissabte tindrà lloc la categoria 2x2 masculí i femení i 4x4 open, amb cabuda per a tothom qui vulgui participar. El diumenge serà el dia dels menors 2x2, del mixt 2x2 (pro i amateur) i de les categories 4x4 masculí i 4x4 femení (federades i Campionat de Catalunya).

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Castelldefels