Chavarria i Freytag guanyen la I Cursa de Muntanya Cinc Cims

Els participants van sortir al ritme del grup de percussió Mais-ki-samba, que van animar el matí acompanyats de la Colla de Gegants i Grallers de Corbera, els timbalets, el Corb i el Corbet de la Penya del Corb. Just una estona abans de l'arribada del primer classificat, alumnes del Gimnàs de la Íngrid Giner van oferir uns balls d'exhibició.  Mentre els corredors i les corredores anaven arribant, el grup “Gimme Five” va actuar en directe.

Els guanyadors de la cursa van ser: GENERAL MASCULÍ 1.-  CHAVARRIA BALMANYA, JOSEP (2h13’) 2.- FERRIOL, BIEL (2h15’) 3.- PALLARES GRIMA, TONI (2h15’) GENERAL FEMENÍ 1.- FREYTAG, DJANINA (2h44’) 2.- SOLEY SALAMERO, GISELA (2h51’’) 3.- MAITRE, BEATRICE (3h02’’)