Presentada a Gavà la Copa i el Circuit Català de Raquetes de Neu

Imprimeix

La Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME) va organitzar, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gavà i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, una jornada on es va presentar el Circuit i la Copa Catalana de Raquetes de Neu 2013 així com també es va fer una exhibició de curses amb raquetes a la platja de Gavà.

La jornada es va iniciar amb una exhibició per la platja de Gavà on hi van participar, entre d'altres, els esportistes de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC. Paral·lelament a l'exhibició esportiva també es va un taller de recerca amb ARVA a la mateixa platja.

A continuació els actes es van traslladar al Centre Cívic de la localitat, on es projectà el film 2.304.400 passes, sobre la travessa a l'Antàrtida de l'alpinista i aventurer Albert Bosch.

Tot seguit es va fer la presentació oficial de la VI Copa Catalana i el VIII Circuit Català de Raquetes de Neu, presidida per Jordi Merino, màxim mandatari de la FEEC, al qual van acompanyar, entre d'altres, Néstor Gómez, president de la UME, Juan Pérez, director de la Marxa amb raquetes de neu de Guils Fontanera, que la mateixa entitat organitzarà el 10 de març i del regidor d'Esports de Gavà, Jordi Jiménez. La jornada acabà amb un lliurament d'obsequis i un petit refrigeri.

Marçal Fontanals – FEEC / Foto: FEEC