Gabriel Teodoro, campió d’Espanya juvenil amb Catalunya

Gabriel Teodoro, membre del cos tècnic de la selecció catalana juvenil masculina, es va proclamar campió d’Espanya de Seleccions Territorials 2013, una competició que es va celebrar del 2 al 8 de gener a Vigo (Galícia). En la final, la selecció catalana es va imposar a la de Madrid per un contundent 24 a 32.

La selecció juvenil va realitzar un campionat rodó, guanyat tots els partits disputats davant les seleccions de Castella La Manxa, Andalusia, Cantàbria, Euskadi i Madrid.

El tècnic vicentí compte en la seva trajectòria amb tres títols de campió i un de sotscampió amb les seleccions catalanes. Gabriel Teodoro és, a més, l’actual president del Club Handbol Sant Vicenç, i directiu de l’Àrea de Competicions de la Federació Catalana d’Handbol.