Pallejà es torna a vestir de curt per a córrer pels seus carrers

Albert Majó i Mireia Suñé (5km) i Rodouane Nour i Mar Juárez (10km) van ser els guanyadors de la quaranta-dosena edició

El municipi baixllobregatí va tornar a respirar atletisme per un dia acollint per quaranta-dosena vegada, la Cursa de Pallejà, que enguany va aplegar uns quatre-cents participants. La jornada es va dividir en tres categories: 5km, 10km i les infantils.

A la prova dels cinc quilòmetres, el guanyador va ser Albert Majó amb un temps de 15’55’’. Van completar el podi Marçal Boira (18’07’’) i Xavi Toledo (18’44’’). A la categoria femenina, la primera classificada fou Mireia Suñé, amb un registre de 18’58’’. Irene Fernández (19’36’’) i Yolanda Lucia (21’01’’) van ser segona i tercera respectivament.

40 Cursa de Pallejà 239

D’altra banda, a la distància dels deu quilòmetres, el vencedor en la categoria masculina va ser Rodouane Nour amb 32’46’’. Juanma Álvarez (33’06’’) va ser segon, i Carlos Pérez (33’57’’), tercer. A la femenina, Mar Juárez va ser la primera amb un temps de 39’36’’, seguida de Raquel Parrado (40’07’’) i Núria da Silva (41’32’’).

Aquesta tradicional iniciativa esportiva va tenir un vessant solidari, ja que els diners obtinguts gràcies a la participació es destinaran al finançament de l’activitat de la Xarxa Solidària de Pallejà i de l’Associació Autisme Pallejà.

Redacció / Fotos: @tereyJordi