Kawasaki Català Aclam, segon a les 24 Hores de Catalunya

L’equip molinenc, tot i protagonitzar una gran remuntada, va ser superat per l’FR Moto

El Kawasaki Català Aclam va finalitzar en segona posició de la classificació de la vint-i-vuitena edició de les 24 Hores de Catalunya de motociclisme que es va celebrar aquest cap de setmana al circuit de Barcelona-Catalunya de Montmeló. L’equip molinenc, format per Julien Pilot, Johan Nigon, Gabriel Pons i Marcel Brenner, no va poder revalidar el títol assolit els darrers dos anys. L’FR Moto, pilotant una Yamaha YZF R-1 1000 va ser el guanyador amb solvència.

Captura de pantalla 2023 07 02 a las 17.00.04

Els vencedors van completar la prova amb un total de 753 voltes. Després d’una gran remuntada, el Kawasaki Català Aclam (738), amb una Kawasaki ZX10R 1000, es va hacer de conformar amb el segon lloc, seguit per l’MPS NrBike (724), amb una Aprilia RSV4 1100.

357529463 738573804941139 4383067026869594162 n

En la seva vint-i-cinquena participació, el conjunt de Kawasaki van prendre la iniciativa després de la sortida, però els problemes van aparèixer en la segona hora. Després de la seva tercera parada, l'equip es va veure forçat a fer una quarta i una cinquena per a solucionar alguns problemes en l'electrònica de la moto. Havent perdut més de quinze minuts, l'FR Moto es va distanciar a sis voltes. Abans de veure la tercera hora de carrera, el Kawasaki Català Aclam figurava ja en la divuitena plaça. Tanmateix va poder escalar a la quarta posició.

357537777 738694661595720 1991518317213262416 n

Una caiguda de Gabriel Pons després de les cinc de la tarda va tornar a ser un contratemps deixant escapar totes les seves esperances de victòria. Després de les reparacions necessàries, els baixllobregatins s'enfrontaven a la necessitat de tornar a remuntar i, encara rodant fins i tot en la vint-i-quatrena posició, el nou vegades campió de les 24 Hores de Catalunya va aconseguir el que semblava impossible, tornar a pujar al podi, i en la segona posició, plaça que ja era seva poc abans de les 9 del matí.

Redacció / Fotos: Circuit de Barcelona-Catalunya-KCA