Spar Girona-Barça CBS, semifinal de la Lliga Nacional Catalana Femenina

Imprimeix

Isaac Fernández ha estat guardonat com a millor entrenador català de l’any en la categoria sènior per l’Associació Catalana d’Entrenadors i Entrenadores de Basquetbol

El Palau d'Esports de La Seu d'Urgell serà la seu, quatre temporades més tard de la darrera vegada, de la trenta-cinquena edició de la Lliga Nacional Catalana AON 2023 Femenina que, aquest curs, comptarà amb la presència del Cadí La Seu, l'Spar Girona, el Barça CBS i el campió de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2023La competició se celebrarà a la capital de l'Alt Urgell, amb dates i horaris encara per confirmar i, enguany, tornarà a adoptar el format de Final a Quatre (semifinals + final) en el que serà un dels grans esdeveniments a terres lleidatanes en commemoració del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023).

638f63fb990b3

L'amfitrió Cadí La Seu s'enfrontarà amb el vencedor de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2023, o bé el Joventut Badalona o el Lima-Horta Barcelona, en una de les semifinals mentre que, per l'altre costat, l'Spar Girona tindrà com a rival el Barça CBS. Tots els partits s'emetran en directe per la Televisió de Catalunya a través del seu canal Esport3.

El Cadí La Seu és el vigent guanyador de la Lliga Catalana Femenina després de vèncer el Barça CBS, per 60-42, en la final jugada al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau i que va alçar la base catalana Laura Peña (17 punts i 19 de valoració) com a millor jugadora.

FzJL MSWIAAMChR

D’altra banda, Isaac Fernández, tècnic del Barça CBS, ha estat guardonat com a millor entrenador català de l’any en la categoria sènior per l’Associació Catalana d’Entrenadors i Entrenadores de Basquetbol. El premi serà lliurat a la Festa del Bàsquet Català, el dissabte 1 de juliol.

Redacció / Fotos: Barça CBS