La Copa Catalunya aplega més d’un centenar de ciclistes a Sant Joan Despí

És una de les proves més antigues del calendari català i un fix en el calendari de les categories escolars

Sant Joan Despí va viure, aquest dissabte 17 de juny, la penúltima cita de la Copa Catalunya Infantil de carretera 2023 abans de la seva aturada per les vacances d'estiu. Va ser a la setanta-sisena edició de la Cursa de Festa Major del Club Ciclista Sant Joan Despí-44è Memorial Gabriel Bosch, una de les proves més antigues del calendari català que en els darrers temps és un fix en el calendari de les categories escolars.

JLL 7697

Com és habitual en la ubicació del circuit, va provocar unes curses dures a causa de la pujada que marca i la presència de força vent, en una prova que va acollir prop de 110 ciclistes entre les categories infantil, aleví, principiant, benjamí i prebenjamí de les principals escoles de Catalunya.