Una segona oportunitat per al Castelldefels HC

Imprimeix

S’enfronta davant del CD Terrassa al millor de tres partits en un intens Play Out

Les castelldefelenques tenen per davant una segona oportunitat per pujar a la Divisió d’Honor A, la màxima categoria de l’hoquei sobre herba. Demà inicien un Play Out al millor de tres partits on el guanyador tindrà assegurada una plaça la pròxima temporada a l’elit nacional.

637a6b48 03d6 4092 9df5 43d35ba831e6

El Castelldefels HC, que es va quedar a un pas de l’ascens a la Final a Quatre després de perdre a les semifinals davant el Jolaseta de Getxo per la mínima (1-0), no vol fallar aquesta vegada. Malgrat la gran il·lusió amb el que enfronta el Play Out, el conjunt de Josep Torrens té clar que no serà gens fàcil. El seu rival és el CD Terrassa, de la Divisió d’Honor A, i que lluita per mantenir-se a la màxima categoria. “Ens esperem un rival fort, amb ritme i experimentat, però les ganes d’acabar la temporada enfrontant-nos contra un rival de la categoria superior ens fan afrontar aquest Play Out amb molta motivació. Assegurem donar-ho tot.”, diu el tècnic.

El primer partit es jugarà al camp egarenc avui diumenge 18 de juny (13h). La tornada es disputarà en terreny castelldefelenc, el 24 de juny (16h). Si cal un tercer partit de desempat, es jugaria de nou al municipi baixllobregatí un dia després (25 de juny, 12:30h).

Redacció / Fotos: Castelldefels HC