Molins de Rei reconeix als esportistes i entitats locals

Imprimeix

En el marc de l’Esportíssim, l’Ajuntament va distingir, un any més, el reconeixement als esportistes més destacats de les entitats esportives de la vila

Després de la festa de l’Esportíssim del passat divendres, 9 de juny, aquest dimecres, 14 de juny, va ser el torn de realitzar el reconeixement als i les esportistes de la vila. L’objectiu d’aquest acte fou reconèixer el treball i l’esforç, així com els resultats obtinguts durant la temporada, dels i les esportistes o persones vinculades a les entitats esportives de la vila.

Esportissim2

D’aquesta manera, el pati de Ca n’Ametller va ser escenari, un cop més, de l’acte de cloenda a la temporada esportiva dels diferents clubs i entitats esportives del municipi. Els guardonats i les guardonades  han rebut un obsequi de part de l’Ajuntament.

Esportissim1

El primer dels reconeixements va ser per Gemma Caminal, que en els darrers anys ha estat presidenta del Club Vòlei Molins i enguany va decidir passar el relleu a noves generacions. Posteriorment, la resta d’entitats i clubs també van voler homenatjar als seus esportistes més destacats de la temporada, que van ser:

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei