Abrera acull l’Autonòmic de futbol sala sots 23 femení

Des d'avui divendres i fins el 13 de gener Abrera acull la fase prèvia del Campionat d´Espanya de Seleccions Territorials sot 23 femenines de futbol sala que organitza la Federació Catalana de Futbol i la Real Federación Española de Fútbol. El Pavelló Municipal d´Esports aplega aquests dies a tres seleccions: Divendres, dia 11, jugarà la selecció de València contra la de La Rioja; dissabte, serà el torn de la selecció de Catalunya contra l´equip que hagi perdut la primera ronda; i diumenge, Catalunya s´enfrontarà a l´equip guanyador del primer encontre. Tots els partits se celebraran a les dotze del migdia i l´entrada és gratuïta. El primer de cada grup passarà a la final que es jugarà el 8 de març, Dia I.

Segons els organitzadors, Abrera ha estat escollida com a seu d´aquesta fase prèvia del campionat junt amb ciutats com Càceres i Alcorcón per la seva bona ubicació, pel bon estat de les seves instal·lacions esportives, i per la bona entesa que hi ha amb l´Ajuntament i l´entitat Futbol Sala Abrera. Des de la Federació i el consistori abrerenc han destacat l´aposta que es fa per l´esport de base i el benefici que té per a la salud dels joves.

A l´acte de presentació, celebrat a l´Ajuntament d´Abrera, va assistir el president del sotscomitè del Campionat d´Espanya de les Seleccions Territorials de Futbol Sala, Gonzalo Azkárate; el president  de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; l´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler; el president del Futbol Sala Abrera, Oscar Morales; i el regidor d´Esports, Paco Sánchez.

Marçal Fontanals – AE / Foto:  AE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix