Montserrat Cinca i Aina Hernández es coronen a la Cursa de la Dona

Sant Vicenç dels Horts va ser escenari de la desena edició amb la participació de més de tres-centes dones

Les dones i l’atletisme es van citar, un any més, a Sant Vicenç dels Horts. El municipi baixllobregatí va acollir, aquest diumenge 21 de maig, la desena edició de la Cursa de la Dona-CaCo on es van aplegar més de tres-centes persones.

Fwozc6XWYAA o 3

FwozdTBXwAEhVfS

En el recorregut dels cinc quilòmetres, la guanyadora va ser Montserrat Cinca (CA Sant Boi), amb un temps dde 23’05’. Marina Bosch (CE Santvi, 23’09’’ i Maitiña Pérez (24’13’’), van ser segona i tercera respectivament. D’altra banda, a la prova del quilòmetre, la primera classificada fou Aina Hernández (6’18’’). Laia Ferrés (6’22’’) i Bruna Font (6’34’’) van completar el podi.