Ñito i Pere Olivé, del Cornellà, marxen cedits a la Muntanyesa

Imprimeix

La UE Cornellà ha arribat a un acord amb la Muntanyesa per a la cessió dels jugadors Ñito -foto- i Pere Olivé. Els dos futbolistes jugaran cedits al club barceloní fins a la conclusió de la present temporada.

Pere Olivé, de 21 anys, és un extrem veloç i hàbil. Format a les categories inferiors de la UE Cornellà, va signar pel Can Vidalet en edat juvenil. Des del club d'Esplugues de Llobregat, l'extrem va passar al Gavà, on va jugar durant dues temporades. El juny del 2012, Olivé va formalitzar el seu retorn a la UE Cornellà.

Per la seva banda, Ñito és encara més jove que Olivé -19 anys- i durant la seva etapa de formació, va destacar pel seu pas pel FC Barcelona. Els dos jugadors estaven tenint poca sortida en els plans de Jordi Roger i han trobat una solució amb la seva cessió a la Muntanyesa.

Amb aquestes dues incorporacions, el conjunt barceloní, que també milita a Tercera Divisió, es reforça per aconseguir el seu objectiu principal: la permanència. Actualment, el club de Nou Barris és quinzè, a un sol punt de Vic, Júpiter i Castelldefels, els conjunts que marquen la referència de la permanència.

Marçal Fontanals – UEC / Foto: UEC