Aitor Egurrola ja és etern en el Palau Blaugrana

Imprimeix

L’exporter castelldefelenc d’hoquei patins de l’FC Barcelona, el més llorejat del club, va viure l’acte de retirada de la samarreta que ja llueix al pavelló

El dorsal “1” d’Aitor Egurrola ja llueix a la zona més alta del Palau Blaugrana. Aquest cap de setmana es va viure un emotiu homenatge a l’exporter d’hoquei sobre patins de l’FC Barcelona, el més llorejat de l’entitat blaugrana.

Captura de pantalla 2023 05 15 a las 6.26.45

Va ser una jornada molt emotiva pel castelldefelenc, plena de simbolisme i homenatges. El primer acte va ser una sessió de signatures al Barça Store. Posteriorment, Carmelo Paniagua, president de la Federació Espanyola de Patinatge, va lliurar la insígnia d'or de la RFEP per la seva trajectòria esportiva i Benjamí Pons, president de la Federació Catalana de Patinatge, li va lliurar un guardó per la seva trajectòria.

Captura de pantalla 2023 05 15 a las 6.25.38

Egurrola va estar present en el partit que va jugar el seu equip del playoff davant l’Alcoi, juntament amb el president del club, Joan Laporta. Una vegada finalitzat es va iniciar l’acte d’homenatge. El 'pop' va entrar a la pista acompanyat per un passadís d'honor realitzat pels seus excompanys de vestidor i l’actual primer equip blaugrana.

Captura de pantalla 2023 05 15 a las 6.25.47

Els 78 trofeus obtinguts per l'esportista també van formar part de l'acte, introduïts gràcies als joves jugadors de l'hoquei formatiu blaugrana i als jugadors del primer equip, formant una imatge espectacular sobre el parquet del Palau Blaugrana.

Captura de pantalla 2023 05 15 a las 6.26.21

Captura de pantalla 2023 05 15 a las 6.25.26

Beto Borregán, única samarreta d'hoquei penjada al Palau fins ara, va lliurar Egurrola un estic dissenyat per a l'ocasió. I amb aquest estic a les seves mans, Egurrola va donar peu a la retirada de la lona que ocultava un dorsal '1'. Ja és etern.

Redacció / Fotos: FCB