Derrota intranscendent del CB Santfeliuenc a Huelva

Va perdre en el tercer i darrer partit de la Fase Final de la Lliga EBA davant el Puerto Sagunto per 95-90

El CB Santfeliuenc, amb l’ascens a la LEB Plata assolit divendres, va jugar ahir dissabte el darrer patit de la Fase Final de la Lliga EBA. Un partit intranscendent que li va enfrontar al Puerto Sagunto i que va acabar amb la victòria dels valencians per 95-90 (27-20, 21-28, 25-20 i 22-22).

Fv94ep7XgAAdiXR

El relaxament va passar factura als homes d’Itai Levy, que van perdre el primer quart per set punts de diferència. Van reaccionar, però en els següents deu minuts gràcies al fet que van imprimir més intensitat defensiva i van millorar l’encert a cistella. A la represa del partit, va tornar a manar el conjunt valencià. El darrer quart va ser igualat i no es va produir la reacció santfeliuenca, que no va poder acabar la competició guanyant tots els seus partits. Jaume Zanca, amb vint punts, va ser el màxim anotador dels baixllobregatins.