El CB Santfeliuenc s’estrena a la Fase d’Ascens a la LEB Plata amb victòria

L’equip dirigit per Itai Levy es va imposar davant l’Uros de Rivas madrileny per 78-59 i avui s’enfrontarà al Ciudad de Huelva

El CB Santfeliuenc va arrancar ahir dijous la Fase d’Ascens a la LEB Plata, que s’està celebrant al Pavelló Municipal Andrés Estrada de Huelva, amb una contundent victòria davant l’Uros de Rivas (78-59).

52889972388 83f3cb74b2 c

52889906035 e9012e8cb3 c

52889905850 ae15a1e2f4 c

La primera part va estar marcada per la igualtat entre els dos equips. El primer quart va ser per l’equip madrileny (18-20), mentre que el segon els d’Itai Levy van millorar tot i que en cap moment es va trobar còmode en atac (16-15). Al descans (34-35) amb nou punts de Nil Bria. A la represa, va aparèixer el millor Santfeliuenc. Un parcial en els primers cinc minuts de 16-4 (50-39) va aplanar el camí del triomf. Al final del tercer quart, el marcador reflectia un 60-45. Un avantatge que es va mantenir en els darrers deu minuts de joc. El màxim anotador va ser Adrià Codinach, amb 13 punts. Destacar també l’aportació de Mouhamadou Diop (12 punts, 5 rebots), Nil Bria (12 punts) i Guim Expósito (9 punts, 10 rebots).