Sheila Martínez, campiona d’Espanya de Light Contact i Kick Light

Imprimeix

La viladecanenca es va mostrar molt superior a les seves rivals en les dues modalitats

Sheila Martínez continua donant moltes alegries a Viladecans i Ruytai Club Calderón. Aquesta vegada, la kickboxer va pujar el més amunt del podi en els Campionats d’Espanya de Kick Boxing que es van celebrar del 4 al 7 de maig a Guadalajara.

Sheila contra Laura Cortes Light Contact

La viladecanenca competia en la modalitat sènior femenina en la categoria de menys de 50 quilos. Es va imposar a quarts de final de Light Contact a Haizea Gorrotxategi, de la selecció basca. La seva rival va haver d’abandonar després del primer assalt, ja que no es va poder recuperar d’un fort cop que va patir a la zona abdominal.

A les semifinals, Martínez es va enfrontar davant Aura Lila, la representant del combinat aragonès. El combat va haver d’aturar-se en el segon assalt pel gran avantatge en punts de la baixllobregatina i després de diversos comptes de protecció a l’aragonesa.

A la final, Sheila Martínez va guanyar per un clar 3-0 per unanimitat a Laura Cortés, de la selecció de Castella i Lleó.

Captura de pantalla 2023 05 09 a las 18.36.05

Un dia després, dirigida en tot moment des de la cantonada pel seleccionador Francesc Calderón, va aconseguir fer-se amb l’or en la modalitat de Kick Light, després de guanyar en semifinals a la murciana Emily Salazar, en un gran combat. I a la final va tornar a enfrontar-se davant Laura Cortés. La va tornar a vèncer i va poder lluir la màxima condecoració després de proclamar-se campiona d’Espanya de la modalitat. Tot un èxit per l'esport viladecanenc.

Redacció / Fotos: Ruytai Club Calderón