Domini hegemònic de Teresa Moreno i Nil Llop

Imprimeix

Els dos patinadors del CPV Prat van alçar el títol de campions de Catalunya de patinatge velocitat en circuit aquest dissabte a l'Arboç

La pista del Camp Joliu de l'Arboç va acollir dissabte el Campionat de Catalunya en Circuit, una competició coorganitzada per tres clubs, el Patinatge Gimnàstic, el CP Fènix i el Club Dojo Tarraco, en col·laboració amb la Federació Catalana de Patinatge.

La categoria sènior va estar dominada novament per Teresa Moreno i Nil Llop (CPV Prat), que revalidaven el títol aconseguit l'any 2022 i allargaven la ratxa de victòries fins a les quatre: aquest 2023 ja van ser campions de Catalunya en Pista, igual que l'any passat. El podi femení el van completar Luisa Gonzàlez (CPV) i Hannah Llop (CPV), mentre al masculí també hi havia Juan Roldán (CPV) i Víctor Blanc (CP Barcelona).

whatsappimage2023 05 01at164042

Dos patinadors del CPV, Júlia Espín i Dayan Díaz, també van ser campions en categoria Júnior; igual que en categoria juvenil, on van dominar Christopher López i Ona Rodríguez. En canvi, en categoria Infantil van guanyar Lluc Nogués i Paula Espín, del Nàstic.

Redacció / Fotos: FECAPA