La UE Santboiana es classifica per a les semifinals de la Copa del Rei

Es va imposar a l’Estadi Baldiri Aleu al SilverStorm El Salvador per un contundent 35-7

Sis anys després, la UE Santboiana tornarà a jugar les semifinals de la Copa del Rei. I ho farà després de guanyar, en un partit gairebé perfecte, al SilverStorm El Salvador, actual campió de la competició, per 35-7. Un resultat que va reflectir la gran superioritat dels baixllobregatins durant els vuitanta minuts.

FuZqxr4XsAAxvcv

L’enfrontament corresponia als quarts de final (partit únic) que es va jugar ahir a l’Estadi Baldiri Aleu. L’inici va ser espectacular. Un assaig d’Uri Pujol -transformació de Socino- i un altre de Nacho Contardi -transformació de Socino- van deixar el marcador en un 14-0 en els primers dotze minuts. Un cop de càstig de Juan Pablo Socino va ampliar la renda pels blaus (17-0). El conjunt de Valladolid va reaccionar i va anotar un assaig (17-7). Però era el dia dels santboians, i Fede Bianchini va fer un nou assaig per deixar el marcador en un 22-7, resultat amb què finalitzaria la primera part.

FuZqxr4WAAM7c2A

A la represa, s’esperava un SilverStorm El Salvador millorat. Tanmateix, Juan Pablo Socino va anotar un cop de càstig per signar el 25-7 i, posteriorment, Hugo Pichot es va encarregar de fer un nou assaig pels locals -amb la transformació de Socino-. El partit quedava sentenciat al minut 55. Encara va haver-hi temps per un nou assaig d’Hugo Pichot -amb transformació de Socino- per deixar el definitiu 35-7 davant la importància dels visitants. Va ser una gran festa al Baldiri Aleu.

FuZqxr9WYAAOYT9

El rival a semifinals de la UE Santboiana serà el Recoletas Burgos-Universitat de Burgos, a partit únic i a la ciutat castellana, el pròxim cap de setmana. El seu rival es va imposar als quarts de final davant el Barça Rugbi per 47-12.

Redacció / Fotos: UE Santboiana