El Barça CBS continua fent història a la Lliga Femenina Endesa

Imprimeix

L’equip d’Isaac Fernández es va classificar per a les semifinals després de guanyar l’Spar Girona (59-66) en el partit de tornada de quarts de final del playoff pel títol

El Barça CBS va fer el més difícil. Va aconseguir remuntar sis punts de desavantatge a Fontajau del partit d’anada (50-56) i va eliminar a l’Spar Girona per 55-69 en els quarts de final. Així doncs, les noies d’Isaac Fernández es van classificar per a les semifinals del playoff pel títol de la Lliga Femenina Endesa contra tot pronòstic. Una autèntica gesta per un equip que s’estrena enguany a la màxima categoria del bàsquet nacional femení.

Fua8r6VWwAQMpf

Les santfeliuenques van agafar un primer avantatge de cinc punts a les acaballes del primer quart gràcies a un parcial de 0-7. Ja no va deixar anar la batuta del duel davant el seu rival. Les gironines, segones classificades de la Lliga regular, no es van sentir còmodes tot el partit i només un bon final de tercer període les va situar a un punt del Barça CBS. Aleshores, una gran actuació defensiva, la veterania d’Anna Cruz i la bona punteria d’Ainoha López i de Kristina Rakovic (20 i 13 punts) va acabar decantant el partit. Els parcials: 16-21, 11-3, 21-17 i 11-15.

Fua0z1NWcAA7AhK

El rival a les semifinals serà el vigent campió de la lliga; el Perfumerías Avenida de Salamanca. El duel d’anada es disputarà dimecres 26 d’abril al Pavelló Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro (19h) i la tornada, el dissabte 29 al pavelló de Würzburg (18h). Les castellanes han eliminat el Cadí La Seu als quarts de final.

Fskv hXX0BcB4Mx

Fubmw MXgAApErr

Redacció / Fotos: Barça CBS-FEB