Laia Sanz va marxar ahir per participar al Dakar 2013

Laia Sanz ja es troba a Lima –Perú- per participar a l’edició d’enguany del Ral·li Dakar que comença el proper dissabte 5 de gener. Serà la tercera vegada que la pilot de Corbera de Llobregat participarà en aquesta prova de motor on espera millorar la trenta-novena posició a la general i conquerir, per tercera vegada, el títol a la categoria femenina.

Com a novetat, Sanz tindrà enguany un nou company. Es tracta de Miguel Puertas, que substitueix Mar Guash. A més, tindrà una nova moto ja que pilotarà una Gas Gas EC 450 Raid amb la que espera fer una bona cursa tot i que, com ella explica “arribo una mica justa de preparació però, ho suplirem fen una cursa intel·ligent i  amb l’experiència dels darrers dos anys”.

Marçal Fontanals / Foto: GG

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix