El Viladecans BF perd en el partit inaugural de la Fase Final de l’LF2

L’equip de Xavi Paredes no va poder superar a l’Unicaja Mijas (59-55)

Derrota en l’estrena de les viladecanenques a la Fase Final de la Lliga Femenina 2 (fase d’ascens a la Lliga Challenge) que s’està celebrant a la població balear d’Inca. El conjunt dirigit per Xavi Paredes va perdre per 61-55 (14-17, 18-19, 15-14 i 14-15) en un duel molt igualat davant l’Unicaja Mijas, que es va decidir en els darrers instants.

FuKufIsWYAAhFQA

FuLA3aJXwAYPwNi

L’Unilever Viladecans BF va iniciar el partit mostrant-se superior al seu rival, i al final del primer quart guanyava per 14-17. Tot va canviar a partir dels següents deu minuts on les andaluses van fer un pas endavant i van millorar les seves prestacions a la pista. Així un parcial de 18-9 en el període va deixar el marcador al descans en un 32-26.

FuK6gYyXwAAiRVG

A la represa, les baixllobregatines es van mostrar més fortes en defensa i van aconseguir millorar l’atac. Així i tot, l’Unicaja va ampliar la seva renda gràcies a un parcial de 15-24 (47-40). Tot quedava pendent per al darrer quart. Uns deu minuts elèctrics on el conjunt de Viladecans van arribar a capgirar el marcador advers gràcies a un parcial de sortida de 0-8. Però quan les forces es van esgotar, el seu rival va acabar sentenciant el duel a favor seu. Judit Lamolla va anotar dotze punts i Deva Bermejo, un total de deu.

"El partit ha estat igualat i en el darrer període fins i tot ens hem posat per davant. Han fet un bon treball les meves jugadores, però hi ha hagut un desencert al final amb el tir exterior, alguna pèrdua y a més elles tenien un bon equip. L'altura també ha passat factura. Ens queden dos partits i encara no tirem la tovallola. L'afició sempre ens ajuda, i molt contents. Espero tornar-los amb una victòria demà", va dir el tècnic Xavi Paredes al final del partit.