Viladecans celebra la seva gran festa de l’esport anual

Imprimeix

Més de cinc-cents esportistes van rebre un reconeixement a la vint-i-novena edició

La festa anual de l'esport a Viladecans va tornar a mostrar un any més la gran vitalitat dels clubs locals. Més de cinc-cents esportistes van veure reconeguts els seus bons resultats la temporada passada en acabar a dalt del podi en les seves competicions. En la vint-i-novena Nit de l'Esport, l'Ajuntament va entregar setanta-quatre guardons a nivell individual i altres quaranta-nou a nivell d'equips. La gran majoria d'esportistes que van rebre el reconeixement formen part de disset entitats locals.

FtvcQlpWwAEpTBf

Nou guardó

La multitudinària gal·la, celebrada a Atrium Viladecans, es va dividir en dos actes, segons l'edat de les persones guardonades, per a donar cabuda a tothom. A l'acte també es va atorgar una nova menció pel foment de la igualtat, que va recaure, ex aequo, en els Cocodrils Rugbi Sales Viladecans i les Runnering GirlsA més, es va atorgar una menció al Vilabàsquet pel seu vint-i-cinquè aniversari i a la trajectòria de la seva jugadora-presidenta, Sonia Pascual.

Ftwh0fiWwAQJo9e

La gala de premis va reivindicar l'estil de vida saludable com un dels trets d'identitat de la ciutat i va repassar la història de l'esport a la ciutat des del primer esdeveniment, una cursa ciclista l'any 1917, fins a l'actualitat, amb més de 3.000 esportistes locals competint cada any.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans