Les entitats vicentines van trepitjar el camp de La Barruana

L’herba simulada té el segell de qualitat FIFA 2 STARS, el màxim en aquest tipus de superfícies. Les entitats, acompanyades pels regidors Jordi Soto i Jaume Casanovas, van visitar les instal·lacions, un cop finalitzada la primera fase de les obres, que ha consistit en la instal·lació de la gespa, la xarxa de sanejament i els sistemes d’enllumenat i reg. Durant 2013, es construiran els vestidors, les oficines i la graderia.

La gespa artificial s’ha instal·lat en els dos camps que hi ha a la instal·lació. Al camp de futbol 11, l’alçada és de 6 centímetres, tal com marca la FIFA i les federacions catalana i espanyola de futbol. La gespa té dues capes: una de sorra de sílice arrodonida i, al damunt, una de cautxú. En el camp de futbol 5, la gespa té els mateixos components però l’alçada és de 4,5 centímetres, ja que aquest camp s’usarà bàsicament per fer entrenaments.

En el camp de futbol 11 hi ha sis canons de reg, els quals tenen una cobertura de reg de 50 metres. En el camp de futbol 5, hi ha sis aspersors amb una cobertura de 22 metres. La xarxa de sanejament del camp condueix les aigües de pluja cap a la xarxa municipal, passant abans per un pou. Aquest sistema servirà per alimentar un dipòsit de 25.000 litres, a través del qual es podran regar els dos camps. El dipòsit podrà ser alimentat per l’aigua de la xarxa municipal o bé per l’aigua de les pluges.

Els dos camps disposen de quatre bàculs de llum cadascun: cada bàcul del camp gran té una potència total de 10.000 W, i en el camp petit la potència és de 2.000 W, per assegurar la cobertura lumínica de tots els espais del terreny de joc. A banda, el camp gran també disposa d’un marcador electrònic visible a uns 200 metres de distància.

Per inaugurar aquesta primera fase de millores a La Barruana, el 22 de gener es jugarà un partit de Festa Major entre dues seleccions de futbolistes locals: una de veterans i una altra de jugadors en actiu. El Departament d’Esports treballa en els preparatius de la jornada.

A la segona fase, que s’estendrà de gener a desembre de 2013, es construiran els vestidors, les oficines i la graderia. I a la tercera, de gener a juny de 2014, es realitzaran els arranjaments finals.

Marçal Fontanals - ASVH / Foto: ASVH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix