La UE Santboiana jugarà la final de la Divisió d’Honor Catalana

Imprimeix

Es va imposar al CE INEF Lleida en les semifinals i tindrà l’opció de classificar-se per al playoff d’ascens a Divisió d’Honor B

Primer objectiu assolit. L’equip sènior femení de la UE Santboiana es va classificar per jugar la final de la Divisió d’Honor Catalana després de superar a les semifinals al CE INEF Lleida. Les baixllobregatines van aconseguir remuntar un marcador advers del partit d’anada (17-10) i es van imposar a la tornada, que es va jugar aquest dissabte a l’Estadi Baldiri Aleu, per 14-0.

FsP2PZGWwCwEhbd

FsP2PZGWwCUhijl

El conjunt santboià. dirigt per Marc Ventura, va acabar primer lloc de la classificació a la segona fase de la Divisió d’Honor Catalana amb un balanç de vuit victòries i dues derrotes.

FmtBkGCXwAQQeJE

El rival

El CN Poble Nou serà el seu rival a la final, després va guanyar les semifinals a l’RC L’Hospitalet (també protagonitzant una gran remuntada). Les barcelonines van dominar la tornada al seu rival riberenc per 52-3 després de perdre a l’anada per 21-0. Cal recordar que van ser subcampiones a la segona fase de la Lliga de Divisió d’Honor Catalana, per darrere les santboianes, amb una derrota més.

FsP182IWwB06Pdt

La final es disputarà aquest dissabte 1 d’abril al camp de la Foixarda, a partir de les 14 hores. El campió de la final aconseguirà el passaport per disputar les fases d'ascens a la Divisió d'Honor B, com ja va fer el Barça la temporada passada.

Redacció / Fotos: UE Santboiana (Jordi Elias)