Cullell i Loiv, campions de la Copa Catalana Internacional de Gavà

Més de 1200 ciclistes van participar en les diferents curses BTT per a professionals i amateurs

Aquest diumenge 26 de març es va celebrar a Gavà la segona prova de la Copa Catalana BTT Internacional. Ciclistes de quinze nacionalitats es va aplegar al municipi llobregatí per disputar unes curses en un circuit molt atractiu, que s’estrenava al certamen aquest 2023. Més de 1200 ciclistes van participar en la Bike Show Gavà.

337533695 954302408909595 3140745761953731183 n

La prova ciclista constava d’un recorregut variat i sense descansos. Després de les curses de les categories inferiors, es va donar el tret de sortida a la cursa femenina. A la primera volta, Janika Loiv (Brentjens MountainBike Team) i Karla Stepanova (Ceska Sporitelna Accolade) ja van agafar un bon avantatge. L’estoniana intentava despenjar a Stepanova, però no ho va aconseguir fins que a meitat de cursa va fer un canvi de ritme demolidor i no va obtenir resposta. Loiv va escapar-se direcció la victòria, entrant a meta en solitari amb un temps d’1h14’39’’. Per darrere, van tancar el podi Stepanova i Núria Bosch (BH Coloma Team).

A la categoria masculina, Jofre Cullell (BH Coloma Team) era clar favorit i va exhibir-se. En un inici on tots els seus contrincants van intentar deixar-lo enrere, Cullell va agafar la capdavantera de la cursa i només Mario Sinués (CC Amunt) va poder agafar-li la roda. Cullell va seguir marcant un fort ritme fins emportar-se la victòria (1h14’30’’) i Sinués es va despenjar, però va aconseguir la segona posició. Per darrere, pugna pel podi vibrant entre Ferrer, Ever i Carvacho que finalment va ser per a Roger Ferrer.

Altres activitats

La prova es va disputar en un cap de setmana de molt Mountain Bike a Gavà. El dissabte s’havia disputat una prova corresponent al calendari d’Scott Marathon que es va resoldre amb les victòries de Peeter Pruus i Cristina Morán.

FsNfdddWYAIaNNe

També el dissabte 25 de març es va disputar a Gavà una prova de la Super Cup Youth, una carrera de promoció per a les categories prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil. Tot plegat va formar un cap de setmana de molta BTT a Gavà i amb un gran ambient als circuits.

ebike 270323

La matinal de diumenge es va completar amb dues curses més, no competitives. La primera sortida va ser la de bicis elèctriques amb quasi un centenar de participants que van completar quaranta quilòmetres pel Garraf i la segona, una pedalada popular, amb 200 inscrits que van fer un recorregut pel Parc Agrari del Baix Llobregat.

Redacció / Fotos: FCC-Aj. Gavà