Martorell i Molins de Rei ja vibren amb la Volta Ciclista a Catalunya

La sisena etapa d’aquesta competició sortirà des del carrer de Josep Vilar del municipi del Baix Llobregat Nord

Tot a punt perquè Martorell i Molins de Rei es converteixin en els grans protagonistes de la 102a edició de la Volta Ciclista a Catalunya que va arrencar el passat dilluns 20 de mar i finalitzarà aquest diumenge 26 de març.  

Captura de pantalla 2023 03 24 a las 18.31.03

La sisena etapa d’aquesta competició sortirà des del carrer de Josep Vilar de Martorell, aquest dissabte 25 de març. A les 11.30h, es farà la presentació dels vint-i-cinc equips participants, i a les 12.40h es farà la sortida. En el seu recorregut previ a la sortida real, situada a la carretera B-224, travessarà el nou barri de La Sínia i el seu Parc Central perquè els aficionats puguin veure de prop els corredors.

28af1

FsDeeH2XwAgKt1x

Aquesta penúltima etapa unirà Martorell i Molins de Rei en una jornada de 183 quilòmetres que portarà als ciclistes per terrenys trencacames pel centre de Catalunya, arribant fins a territori lleidatà. En la part final, els ascensos a l’Alt de la Creu d’Aragall (2a categoria) i l’Alt de Fontpineda (3a categoria) poden portar sorpreses.

La sortida de la Volta Ciclista és una de les moltes accions que Martorell acull com a Ciutat Europea de l’Esport 2023 per part de l’Associació de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport (ACES Europe).

Mesures especials

El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Divisió de Trànsit de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra, ha establert un dispositiu especial de trànsit aquesta setmana amb motiu de la 102a Volta Ciclista a Catalunya, amb l’objectiu de garantir un bon desenvolupament de la prova esportiva i minimitzar els efectes que la cursa ciclista pugui tenir en els usuaris de la xarxa viària catalana. Aquest acte esportiu provocarà afectacions viàries que poden causar algunes retencions puntuals o desviaments en carreteres. El recorregut de la prova ciclista catalana en les set etapes és principalment per la xarxa viària secundària, tot i que també hi ha vies principals afectades en cada etapa.

ee1a0dfb 39f3 4c8e b212 7d9225956406 16 9 aspect ratio default 0

ETAPA 6 183 KM MARTORELL > MOLINS DE REI

-Es restringirà el carril de l’N-II en sentit Igualada/Barcelona obligant als vehicles que s’incorporin a l’A-2 pel carril esquerre de l’N-II.

-També es tallaran les següents sortides de l’A-2 per evitar la circulació de vehicles per l’N-IIa:

-Sortida 551 Igualada/l’Espelt en sentit Lleida

-Sortida 550 Jorba en sentit Lleida

-Sortida 545 Jorba/Ponts en ambdós sentits de la marxa

-Sortida 543 Igualada/l’Espelt en sentit Lleida

-Sortida 537 Argençola en ambdós sentits de la marxa

-Sortida 531 Santa Coloma de Queralt en sentit Barcelona

-A més, es restringirà la sortida de la C-15, punt quilomètric 28,4, en sentit rotonda C-244/BP-2151/Sant Pere de Riudebitlles cap a Igualada (sentit Vilafranca es troba tallada per obres i el trànsit està desviat per la C-244). Tot plegat, per impedir el trànsit a les vies en què transcorrerà la prova esportiva (BP-2151/ C-244).

-També es restringirà la sortida 7 de la B-24 en tots dos sentits cap a l’N-340, per on passarà la prova esportiva.

-Es tallarà l’accés des de l’A-2 a la rotonda elevada (sortides 602) en ambdós sentits. Així s’impedirà el trànsit per les vies en què transcorrerà la prova esportiva (BV-2001 i BV-2002).

Redacció / Fotos: Arxiu-Volta

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix