Álex Villarino i Fátima Bermudo guanyen l’Ultra Trail BCN-Castelldefels

Els altres vencedors van ser Jordi Comellas i Mónica Pena (Marató), Roger i Evgeniya Ryapolova (Mitja Marató) i David Gutiérrez i Marta Arch (Speed)

Castelldefels va acollir una nova edició de la cursa atlètica de muntanya Ultra Trail BCN organitzada per Ocisport amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels, entre altres. La prova atlètica va comptar amb quatre distàncies: Ultra (63 km, salvant 2.529 metres de desnivell), la Marató (43km i 1.628 metres de desnivell), Mitja marató (23 km i 888 metres de desnivell) i la Speed trail (11km i 328 metres de desnivell).

ultra castelldefels 2

En la cursa més exigent, l’Ultra, els guanyadors van ser Álex Villarino (5h45’14’’) i Fátima Bermudo (7h35’). D’altar banda, el santboià Pau Capell, que competia en la categoria de Marató, va finalitzar en segona posició a la classificació general després d’aconseguir el mateix temps que el guanyador, Jordi Comellas. Ambdós van fer un temps de 3h42’10’’. En categoria femenina, Mónica Pena, amb 5h02’15’’ va ser la vencedora a la distància.

ultra castelldefels 3

A la cursa de Mitja Marató, Roger Comellas (1h44’59’’). En categoria femenina, la primera fou Evgeniya Ryapolova (2h20’53’’). Per acabar, a la prova més curta (Speed), el guanyador en categoria masculina va ser David Gutiérrez (46’12’’). En categoria femenina, la campiona fou Marta Arch (1h16’02’’).