Pascual i Vergés guanyen la VII Cursa Ciclista Vila d’Esparreguera

La prova va ser puntuable per a la Copa Catalana Màster i Fèmines Màster

Esparreguera va ser escenari, aquest diumenge 12 de març, de la segona prova de la Copa Catalana Màster i Fèmines Màster amb la disputa de la VII Cursa Ciclista Vila d’Esparreguera. La carrera, organitzada pel Club Ciclista Culets Vermells i amb un recorregut que donava voltes a un circuit exigent.

230312 copa master esparreguera

JER00376

La cursa va acollir les proves màster 30, 40, 50, 60 i fèmines. Els corredors de màsters 30 i 40 van competir en un circuit de 66 quilòmetres, amb victòria per a Sergio Pascual, que va marxar en solitari a falta de dues voltes per al final i va aconseguir la victòria en solitari amb 7 segons de marge sobre el grup perseguidor. Les categories màster 50, 60 i fèmines, per la seva banda, van disputar una prova de 59 quilòmetres que es va trencar des de l'inici. Eduard Vergés, que des de bon començament de la prova va anar escapat juntament amb dos companys, va assolir la victòria.