Gavà serà aquest cap de setmana la capital de l’escalada en bloc

La instal·lació del Sharma Climbing acollirà la quinzena Copa Catalana i el Campionat de Catalunya

Aquest cap de setmana, les instal·lacions del Sharma Climbing de Gavà acollirà la quinzena Copa Catalana d’Escalada de Bloc i el Campionat de Catalunya d’Escalda de Bloc. La prova compta amb uns 160 escaladors i escaladores inscrits, la majoria en les categories juvenils, mentre que en l’absoluta el cartell té els noms habituals de les últimes edicions.

Copa Catalana Bloc 2022 Indoorwall Vilanova 2 1000x600

Rut Monsech i Cedric Lluc Milles són els actuals campions de Catalunya en l’especialitat de boulder. En la categoria femenina Monsech defensarà el títol enfront d’atletes com Maria Benach, Lucía Miranda o Francis Guillen, mentre que en la masculina a Lluc Milles li ho disputaran competidors com Dídac Zamora, Joel Codina o Lluc i Lau Macià. Aida Torres, una de les millors escaladores del panorama nacional no participarà, ja que s’està recuperant d’una lesió de turmell. Enguany TV3 a través, d’Esport 3 emetrà en directe la final absoluta que començarà a les 16:30 hores.

carla martinez 1

D'altra banda, el dia 18 de març, la instal·lació gavanenca acollirà la prova reina de les Sharma Sèries 2023. RTVE Play i Teledeporte emetran en directe aquesta competició que comptarà  amb la participació d’una vintena d’homes i d’una quinzena d’escaladores. La velocitat també tindrà un paper important en el Sharma Climbing Gavà. En aquesta prova competiran especialistes com Erik Noya, Carla Martínez, Leslie Romero, María Laborda, Isaac Estévez, Alejandro Rivas o Alejo Bernabé.

Redacció / Fotos: Sharma Climbing-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix