El Castelldefels HC somia tornar a l’elit de l’hoquei herba nacional femení

Imprimeix

Les baixllobregatines comencen la segona fase de la Divisió d’Honor B aquest cap de setmana

El cap de setmana de l’11-12 de març comença la segona fase de la Divisió d’Honor B Femenina amb la participació del Castelldefels HC, un dels equips favorits a pujar a la màxima categoria, la Divisió d’Honor A.

c6a74496 9b16 4247 9b6e 53759d81f5be

Les baixllobregatines estan enquadrades en el grup A juntament amb el València CH, HC Sant Cugat, FC Barcelona, CH Xaloc, Club Egara, RC Jolaseta i Vallés Deportivo, que serà el primer rival que tindran a la primera jornada. Un enfrontament que es jugarà el 12 de març al Municipal de la Vía Férrea a les 12:30 hores. L’equip dirigit per Josep Torrens -l’actual director esportiu de l’entitat i que substitueix Salvador Indurain després de deixar l’equip per motius de salut segons informa el club- arrenca la segona fase amb un total de quinze punts acumulats (cinc victòries i una derrota). No s’enfrontarà amb els rivals que ja va competir a la primera. Una vegada finalitzi la segona fase es disputarà un playoff on sortiran els quatre equips que jugaran les semifinals i que lluitaran per un lloc a la gran final.

ed027d7c 3ae8 458c 868b 2513bbf8312d

“L’objectiu de l’equip femení és aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor A, categoria que ja vam estar uns anys enrere. Tenim una plantilla amb dotze jugadores formades a la base i que portem molts anys a l’entitat. Ens fa especial il·lusió lluitar per assolir un repte esportiu d’aquesta magnitud molt important per al club i la ciutat”, explica Torrens.

0e759042 b63b 4da3 88ca 0e7d02594153

Cal recordar que el Castelldefels HC va finalitzar la primera fase com a campió del grup 1 després de sumar un total de 37 punts, amb dotze victòries, un empat i només una derrota. A casa, el conjunt vermell es va mantenir invicte (sis triomfs i un empat), mentre que a domicili només va perdre un partit dels set que va jugar. La màxima golejadora aquesta temporada és Victoria Borgarucci, amb dotze gols.

Marçal Fontanals / Fotos: Castelldefels HC-Mar Molina