El Castelldefels HC somia tornar a l’elit de l’hoquei herba nacional femení

Les baixllobregatines comencen la segona fase de la Divisió d’Honor B aquest cap de setmana

El cap de setmana de l’11-12 de març comença la segona fase de la Divisió d’Honor B Femenina amb la participació del Castelldefels HC, un dels equips favorits a pujar a la màxima categoria, la Divisió d’Honor A.

c6a74496 9b16 4247 9b6e 53759d81f5be

Les baixllobregatines estan enquadrades en el grup A juntament amb el València CH, HC Sant Cugat, FC Barcelona, CH Xaloc, Club Egara, RC Jolaseta i Vallés Deportivo, que serà el primer rival que tindran a la primera jornada. Un enfrontament que es jugarà el 12 de març al Municipal de la Vía Férrea a les 12:30 hores. L’equip dirigit per Josep Torrens -l’actual director esportiu de l’entitat i que substitueix Salvador Indurain després de deixar l’equip per motius de salut segons informa el club- arrenca la segona fase amb un total de quinze punts acumulats (cinc victòries i una derrota). No s’enfrontarà amb els rivals que ja va competir a la primera. Una vegada finalitzi la segona fase es disputarà un playoff on sortiran els quatre equips que jugaran les semifinals i que lluitaran per un lloc a la gran final.

ed027d7c 3ae8 458c 868b 2513bbf8312d

“L’objectiu de l’equip femení és aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor A, categoria que ja vam estar uns anys enrere. Tenim una plantilla amb dotze jugadores formades a la base i que portem molts anys a l’entitat. Ens fa especial il·lusió lluitar per assolir un repte esportiu d’aquesta magnitud molt important per al club i la ciutat”, explica Torrens.

0e759042 b63b 4da3 88ca 0e7d02594153

Cal recordar que el Castelldefels HC va finalitzar la primera fase com a campió del grup 1 després de sumar un total de 37 punts, amb dotze victòries, un empat i només una derrota. A casa, el conjunt vermell es va mantenir invicte (sis triomfs i un empat), mentre que a domicili només va perdre un partit dels set que va jugar. La màxima golejadora aquesta temporada és Victoria Borgarucci, amb dotze gols.

Marçal Fontanals / Fotos: Castelldefels HC-Mar Molina

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix