Aitor Egurrola, padrí dels Special Olympics de Catalunya

Imprimeix

En una roda de premsa celebrada a la sala de premsa del Palau Blaugrana, el porter de l’equip d’hoquei patins del FC Barcelona, Aitor Egurrola, va ser presentat com a nou padrí de Special Olympics Catalunya, entitat que promou l’esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual.

El castelldefelenc va assegurar que no va “dubtar ni un moment a dir que sí” i va considerar que amb aquest honor està representant “tot l’equip d’hoquei patins del Barça”. En aquest acte van acompanyar Egurrola diversos integrants d’un equip d’hoquei patins que participarà el proper mes de gener als Jocs Mundials de Special Olympics que se celebraran a Corea del Sud. El porter els va encoratjar a “seguir competint” i a “estimar aquest esport”.

El nomenament del capità de l’equip d’hoquei patins del FC Barcelona com a padrí d’aquesta causa va tenir lloc de la celebració d’una nova edició de la Marxa Special Olympics prevista per avui organitzada per aquesta entitat juntament amb la Fundació FC Barcelona i la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics).

Marçal Fontanals – EC / Foto: FCB