Bona estrena Nil Llop al Mundial de patinatge de velocitat sobre gel

Imprimeix

El pratenc aconseguir la divuitena posició en els 500 metres aconseguint la seva millor marca a nivell del mar al Thialf Arena d’Heerenveen (Països Baixos)

Nil Llop es va estrenar ahir en uns Mundials de patinatge de velocitat sobre gel. Una competició que s’està celebrant en el Thialf Arena d’Heerenveen als Països Baixos. I ho va fer a la distància dels 500 metres on va acabar en divuitena posició amb un temps de 35’’11, la seva millor marca a nivell del mar i a només 14 centèsimes del Top 10. L'americà Jordan Stolz (34’’10) va guanyar la prova.

“35”11 en el meu debut, la meva millor marca en pista a nivell de la mar. Encara que la posició no sigui molt bo estem molt contents amb el temps, el parcial de 100 i la llançada. Demà més”, destacar en el seu Twitter. Llop és el segon patinador espanyol que participa en un Mundial d'aquesta disciplina després d'Antonio Gómez l’any 1982. La de Heerenveen és una pista que Llop coneix bé, ja que durant el període 2019-2021 va ser el seu lloc de concentració durant la temporada de gel, entrenant en el Thialf Sorra diàriament.

FqE 4ZBWIAMQ26h

Pròxima cita

El pratenc tornarà a competir avui dissabte 4 de març -a partir de les 15.13- en la distància dels 1.000 metres. La competició es pot seguir en directe en el canal de Youtube de Skating ISU.

Redacció / Fotos: Arxiu