Sant Boi de Llobregat homenatja Pau Gasol amb una samarreta gegant

Imprimeix

La façana de l’Ajuntament ja llueix el número 16, abans que els Àngeles Lakers retirin l’elàstica la matinada de dimecres

La façana de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat llueix una samarreta gegant amb el número 16 de Pau Gasol. L'NBA l’ha desplegada en col·laboració amb les autoritats locals i la Gasol Foundation, l'organització sense ànim de lucre de Pau i Marc Gasol per a la lluita contra l'obesitat infantil.

FqSfwBOX0AEIG24

La samarreta gegant, de 68 m² i 9,70 metres, amb l'icònic número 16 a l'esquena quedarà exhibida entre el 3 i 9 de març per a honrar la carrera de Pau Gasol com Laker i com a prèvia a la cerimònia oficial de la seva retirada que tindrà lloc durant el partit entre els Ángeles Lakers i els Memphis Grizzlies (en directe el 8 de març) en el Crytpo.com Arena de la ciutat californiana.

b3c738cc 9f07 43f2 9442 dc0ca1173a92 source aspect ratio default 0

Il·luminació
La samarreta s'il·luminarà a la nit amb quatre focus LED subjectes a la balustrada mitjançant braços telescòpics, per la qual cosa serà visible a la nit des de molts metres de distància. Bonic homenatge del municipi baixllobregatí que li va veure néixer i fer els primers passos d'una carrera ja mítica. Així rendeix homenatge al jugador que va col·locar en el mapa del món a aquesta ciutat situada a 16,4 quilòmetres de Barcelona i d’uns 85.000 habitants.

6401f62cae138.r d.447 412 4989

Clínics
A més, l'NBA organitzarà una sèrie de clínics Jr. NBA per a més de cent nois d'entre 12-18 i Special Olympics en coordinació amb la Gasol Foundation i la ciutat. Es faran aquest diumenge 5 de març en les pistes del Parc de la Muntanyeta en Sant Boi del Llobregat, recentment rehabilitades per la Gasol Foundation.

Redacció / Fotos: NBA-Aj. Sant Boi