Andreu Simón es proclama campió de la Transgrancanària

L’atleta collbatoní, nascut a Sant Vicenç dels Horts, va cobrir els 128 quilòmetres amb un temps de 13h39’3’’

Andreu Simón es va coronar en la Transgrancanària (128 quilòmetres i 7.000 metres de desnivell positiu). El corredor collbatoní, nascut a Sant Vicenç dels Horts, va inscriure el seu nom en la carrera que obre el teló de les grans competicions internacionals de trail. En un mà a mà amb el portuguès Miguel Arsenio, Simón va saber mantenir un avantatge de cinc minuts sobre el seu perseguidor durant els últims 50 quilòmetres per a entrar en meta com a guanyador amb un temps de 13 hores, 39 minuts i 33 segons. Tercera va ser Tyler Green.

Fp0qT8xWwAA0ntz

333819858 930368944661661 3821754357423354935 n

Segons va afirmar l’atleta al final de la prova que "ha estat una carrera duríssima. S'ha sortit molt ràpid, hi havia constants canvis de ritme. Al final no anava tranquil perquè sabia que em retallaven per darrere. Ho he donat tot perquè volia guanyar aquí, necessitava una victòria així per a mi després de tants anys lluitant amb la diabetis i poder guanyar una gran carrera com aquesta em fa estar superfeliç.”

Fpzt4lUX0AI2XwZ

D’altra banda, el de Sant Boi de Llobregat, Pau Capell, no va poder sumar el seu cinquè títol a la prova i es va haver de conformar amb un cinquè lloc. Va completar el recorregut amb 14h22’15’’.

Redacció / Fotos: Jordi Saragossa-Transgrancanaria