La Sismica Race de Sant Andreu aplega prop de 400 participants

Roger Comellas i Irene Fuentes, als 24 km, i Oriol Gibert i Sara Roca, en els 10 km, es van proclamar campions de la sisena edició

Sant Andreu de la Barca va acollir ahir diumenge 26 de febrer la sisena edició de la Sismica Race. Prop de quatre-cents participants es van donar cita a la prova atlètica que es va dividir en dues distàncies: una de 24 km i una altra de 10 km. La competició va ser puntuable per a la Trail Running Series.

Captura de pantalla 2023 02 27 a las 7.57.51

A la distància dels vint-i-quatre quilòmetres el guanyador en la categoria masculina va ser Roger Comellas, del Jab-Berga, amb un temps d’1h41’50’’. Carles Reposo (Esortiu Penedès, 1h41’53’’) i Karim Cabeo (CA Castellar, 1h44’00’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, Irene Fuentes es va proclamar campiona. L’atleta d’R3 Triatló va fer un temps de 2h05’43’’. Van completar el podi Ahlam Elkakdi (UA Terrassa, 2h07’36’’) i Laura Bruch (Jab-Berga, 2h10’44’’).

trail26022023podisc

Captura de pantalla 2023 02 27 a las 7.59.23

trail26022023c

D’altra banda, Oriol Gibert es va imposar a la distància dels deu quilòmetres. L’atleta de l’Independent FCA Catalunya va fer un registre de 45’46’’. Alberto Lao (CE Irunwithleiva, 45’47’’) va ser segon i Óscar Suárez (Gilitrail, 48’23’’) va acabar tercer. D’altra banda, Sara Roca, del Jab Berga, va ser la vencedora a la categoria femenina amb un temps de 52’19’’. Carmen Gómez (Fun Runners Club Esportiu, 57’10’’) i Maribel Gabás (Catacrac, 59’24’’) van ser segona i tercera respectivament.

Redacció / Fotos: Martí (arxiu)-Outdoorgma (arxiu)