La Bòbila de Gavà va acollir els millors llançadors nacionals

Imprimeix

Amb l’absència de la local Laura Redondo, per lesió, els atletes van afinar la seva posada a punt per a la Copa d’Europa a més de lluitar pels títols atlètics de les seves especialitats

La Bòbila de Gavà ha estat testimoni aquest dissabte del Campionat d'Espanya de llançaments Llargs d'Hivern on els llançadors han afinat la seva posada a punt de cara a la Copa d'Europa de Llançaments, a més de la lluita pels títols en joc.

Fp12gtbWwAIH 97 1

La competició va començar amb els llançaments de martell, concretament els homes on no va haver-hi sorpreses, amb el plusmarquista nacional, l'extremeny Javier Cienfuegos (Platges de Castelló), exercint de "cap" des de l'inici, superant els 70 metres en el seu segon tir (70.26 m) que va millorar en el cinquè (72.03 m) i va rematar en el sisè i últim amb 72.40 m, aconseguint així el seu dotzè titol de les tretze edicions disputades fins aquest cap de setmana. Kevin Arreaga (Platges de Castelló), amb 67.68 mestres, i Juan Jiménez (Trops-Cova de Nerja), amb 65.57 mestres; van ser segon i tercer respectivament.

cienfuegos

natalia

Després dels nois van arribar les noies igualment de martell. L'absència de la plusmarquista nacional, Laura Redondo, en aquesta prova, que es recupera positivament d'una operació, i present en les mateixes instal·lacions, va deixar obert el triomf. Natàlia Sánchez (EA Alcampo Scorpio 71), amb 63.11 metres es va proclamar campiona, seguida d’Osarumen Odeh (CA Playas Castelló, 62.34 m) i Gema Martí (AA Catalunya, 60.09 m).

yasiel bueno

alarcon

En disc, el campió d’Espanya en la categoria masculina va ser Yasiel Brayan (Tenerife Caja Canarias, 59.95 metres). Diego Casas (CA Playas Castellón, 58.93 m) i Lois Maikel Martínez (CA Playas Castellón, 58.96 m) van completar el podi. I en la femenina Andrea Alarcón (AA Catalunya, 51.85 m) va acabar primera, seguida de June Kintana (Grupompleo Pamplona At., 50.43 m) i Nineka Naomey (trops-Cueva de Nerja, 50.04 m).

moreno 2

quijera

En la modalitat de javelina, el guanyador nacional masculí van ser Manu Quijera (Hrupompleo Pamplona At., 77.88 m). Nicolas Quijera (Grupompleo Pamplona At., 74.84 m) i Pablo Costas (Atletismo Numantino, 69.70 m) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada fou Arantza Moreno (FC Barcelona, 56.60 m). Carmen Sánchez (Unicaja Jaen Paiso Interior, 50.59 m) va ser segona, mentre que Yohana Sol Arias (Barcelona At., 47.80 h) fou tercera.

Redacció / Fotos-Vídeo: RFEA-FCA