Sant Andreu de la Barca acull la Trail Sismica Race

Imprimeix

La segona prova de la Trail Running Serie 2023 tindrà dos recorreguts diferents (10 i 24 quilòmetres)

La Federació Catalana d’Atletisme organitza les Trail Running Series 2023 de la disciplina amb cinc proves al llarg d’aquest any. Aquest diumenge 26 de febrer arriba la segona, la sisena edició de la Sísmica Race, que se celebra al municipi de Sant Andreu de la Barca.

trail26022023

Sismica Race 635

El Trail Sísmica Race és una prova organitzada de manera conjunta per Sísmica Race i el Club d’Atletisme Sant Andreu de la Barca. La cursa es disputarà sobre dos recorreguts diferents, un de deu quilòmetres i l’altre de vint-i-quatre quilòmetres. La sortida es donarà al nucli central de la població de Sant Andreu de la Barca a les 9 hores, on sortiran els atletes de la cursa Trail, mentre que a les 9.30 h sortiran els atletes de la prova Sprint de 10 km.

Captura de pantalla 2023 02 24 a las 20.30.09

Pel que fa al recorregut de deu quilòmetres, un cop es doni la sortida des del nucli de la població, el circuit anirà per fora del terme municipal, amb una alçada màxima de 256 metres, al punt del Pi Tallat, i des d’allà, fins arribar a meta, el tram serà de baixada, tal com s’explica a la plana web de Sísmica Race. Pel que fa a la cursa de vint-i-quatre quilòmetres, el punt més alt serà de 548 metres, a la Creu d’Aragall, i des d’allà començarà la baixada fins al punt d’arribada.

Redacció / Fotos: FCA-CASAB