Gavà acull el Nacional de llançaments llargs d’hivern

Es disputarà demà dissabte 25 de febrer el Campionat d’Espanya en la categoria absoluta i màster

L’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà acollirà aquest dissabte 25 de febrer el Campionat d’Espanya de llançaments llargs d’hivern. Organitzat per la Real Federación Española de Atletismo es disputaran proves dels considerats llançaments llargs, que són els de martell, javelina i disc, ja que el de pes es considera que és llançament curt.

criteriumllancamentsgava1516082020

Serà la primera vegada que Gavà sigui l’escenari d’aquesta competició en la categoria absoluta. Tai com explica Bernat Peso, president del Club Atletisme Gavà, “tradicionalment a La Bòbila no es pot llençar martell durant la temporada de futbol, som molt conscients d’aquest problema”. El motiu és que el martell fa malbé la gespa i es necessita un cert temps de recuperació. Aquest cop sí que entra en competició.

En aquesta ocasió, però, “s’han buscat unes dates en les quals el Club de Futbol Gavà juga dues jornades seguides fora de casa, cosa que permetrà regenerar la gespa amb temps. De fet, nosaltres com a club, sempre que es disputa una competició d’aquest tipus reparem la gespa l’abans possible per tal que es pugui regenerar i estigui disponible per la pràctica del futbol, així que esperem que no hi hagi cap impediment i que la gespa estigui en bones condicions per a quan el Gavà hagi de jugar el seu primer partit.”

Es tractarà, a més, d’un esdeveniment esportiu de portes obertes, així que Peso convida a tothom a assistir-hi per “poder gaudir d’una competició amb els millors llançadors a nivell nacional”.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix